Cluj Innovation Park

Cu cele două centre ale sale – CREIC și TEAM, Cluj Innovation Park este o comunitate creativă unde inovația, educația și dezvoltarea și-au găsit, toate, loc. Construim legături între startup-uri, creativi, freenalceri și corporații, îi aducem împreună și le oferim șansa să se cunoască și să învățe unii de la alții. 


Devenind parte din comunitatea Cluj Innovation Park, ai acces la cele mai potrivite spații, instrumente, facilități, cunoștințe și networking, absolut necesare pentru a-ți dezvolta afacerea.


Pentru a oferi cele mai bune soluții posibile, fie că e vorba de un start-up sau de o companie matură, cu experiență, Cluj Innovation Park are facilități și servicii numeroase. Punem la dispoziție spații de birou și de coworking, spații de evenimente sau pentru întâlniri, ateliere de microproducție, spații pentru industria cinema (studio de film, spații de producție media) – practic orice este nevoie. Avem, de asemenea, terase pentru evenimente, amfiteatru în aer liber, parcele de teren, hale pentru microproducție, ateliere de creație și parcări suficiente (interior, exterior).


Cluj Innovation Park administrează centrele CREIC și TEAM. Deși conceptul celor două este asemănător, ele au un focus diferit. CREIC propune spații dinamice, unele chiar atipice, pentru comunități de creativi, freelanceri, pentru start-up-uri, dar și pentru corporații, cu activitate în industriile culturale și creative. TEAM se centrează pe activitățile de microproducție, din cele mai diverse domenii, și oferă spații unde soluții inovative se pot dezvolta – parcele de teren, hale de microproducție și spații de birourii.


 
  • Adresa: Strada Tiberiu Popoviciu nr. 2-4 Cluj-Napoca
  • Telefon: 0264450320
  • Program: