Meniu Zile și Nopți

Pub Colibri

Comentarii Pub Colibri Share Pub Colibri

Pub Colibri este un restaurant cu servicii de calitate, ambient cald, familial, amenajat cu bun gust, designul modern si elegant face din restaurantul nostru un loc excelent  de intalnire intre prieteni.
Beneficiind de un spatiu generos, restaurantul nostru va  ofera posibilitatea servirii unei mese calde si gustoase care poate fi aleasa  dintr-un meniu variat, din bucataria internationala  sau traditionala romaneasca.

Odata intrati in localul nostru veti descoperi ca ati facut alegerea potrivita datorita meniului  si serviciilor deosebite pe care vi le punem la dispozitie, deoarece restaurantul nostru este mereu pregatit sa va satisfaca poftele culinare.

Doriti sa organizati propria nunta, un botez, aniversarea sau orice alte evenimente personale? Aveti de pregatit evenimente si cautati o sala pe masura exigentelor dumneavoastra?

Pub Colibri organizeaza cu success:

  • mese festive;
  • nunti;
  • petreceri;
  • banchete;
  • aniversari;
  • evenimente diverse.

Pub Colibri dispune de doua sali, sala mare are o capacitate de  120, cea mica are o capacitate de 80 de locuri. Sala  este ideala pentru orice tip de evenimente, indiferent ca este vorba de o nunta, botez sau orice alte evenimente private.

Prezentarile petrecerile de Craciun, Revelion sau orice alte evenimente corporate sunt usor de organizat, iar participantii dumneavoastra se vor bucura de o experienta memorabila la Pub Colibri.

Detalii loc

Orar

L-D: 10:00-04:00

Adresa

Str. Amurgului 1A

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută