Aici nu sunt straini, ci doar prieteni care nu s-au intalnit pana acum"


A fost odata ca niciodata...
Asa incepe orice poveste. Asa ar putea incepe si povestea noastra, cu toate ca nu e neaparat un basm.


Este o poveste despre oameni care viseaza, oameni carora le place viata si, mai ales, oameni ca tine vare vor sa aprecieze ceea ce au, atunci cand trebuie.


Ideea deschiderii unui local in care oricine sa se poata simti ca acasa s-a conturat in 7 august 2000, data care coincide cu ziua de nastere a proprietarei Pub-ului. Erin B. unic in felul sau, prin amenajare, ambianta, prietenii care se aduna. Erin's a fost deschis la 20.12.2003, zi sarbatorita in fiecare an de atunci.


Colectivul Irish pub-ului este unul tanar, fiecare vorbeste cel putin o limba straina, asadar aici nimeni nu se simte stingher. Mai mult decat un colectiv, e vorba de o mare familie, impreuna atat la bine cat si la rau.


Daca a venit vorba de straini, ar trebui mentionat faptul ca majoritatea strainilor care tranziteaza Bistrita sau care locuiesc aici prefera sa-si petreaca diminetile sau serile in Erin's Pub. Si aceasta, deoarece aici pot vorbi limba lor, pot primi indicatii asupra obiectivelor care pot fi admirate in oras sau chiar indicatii turistice pentru vizitarea judetului.


Majoritatea celor care aleg Erin's o fac deoarece este locul ideal atat pentru petreceri cat si pentru serile linistite. Muzica este aleasa in asa fel incat sa se contopeasca cu auditorul nu sa-i conturbe gandurile. Conceput ca si un Irish Pub, Erin's se prezinta pe masura : decoratiuni inedite, lumina difuza, tablouri.


Exact cum puteti citi si pe Erin's: "Crasma asta s-a deschis datorita lor: Constructori: Marin Cimpean
Prieteni: Martin Davis, Mircea Mircea (impres.), Gina Tudoran (contabila crasmei), Radu Hangan(artistul crasmei)
Fondatori: Horatiu B., Elena B., Viorel B., Titus B./
ProprietarL: Erin B. (4 anisori si un pic la vremea deschiderii)

  • Adresa: Str. Gheorghe Sincai 19
  • Telefon: 0743123124 037/904823
  • Program: L-S: 08:30-02:00 D: 13:30-23:45