Crama Millennium

Toți cei care trec pragul Cramei Millennium din Baia Mare, dorind să guste un meniu tradițional într-o ambianță aparte, care să le alimenteze sentimentul de apartenență la un anume spațiu geografic, vor simți că au găsit locul potrivit.
 
Într-un oraș în care mai bântuie și astăzi umbra haiducului Pintea, la o aruncătură de băț de bastionul Măcelarilor, în plin centrul istoric al cetății purtând numele antic de “Rivulus Dominarum” se găsește Crama Millennium.
 
Într-o ambianță rustică specifică nordului de țară, obiceiurile culinare ale dacilor liberi sunt completate în mod fericit de mâncăruri tradiționale țărănești și pastorale, de la tradiționala mămăligă cu brânză și smântână până la o diversitate de preparate de carne specifice zonei Maramureșului istoric.


Țuica și vinul de casă, completează în mod fericit o seară tradițională asortată cu muzică de calitate.
 
Aici, fiecare seară e altfel, fiecare moment e unic, fiecare voce merită ascultată și apreciată. Concertele live sunt diversificate, oamenii vin cu drag sa petreacă momente frumoase alături e oameni dragi, motiv pentru care nu ne rămâne altceva decât să vă mulțumim că apreciați tot ceea ce se întâmplă în Crama Millennium din Baia Mare.

  • Adresa: Piaţa Libertaţii 5
  • Telefon: 0751188212
  • Program: D-J : 09:00-24:00 V-S: 10:00-02:00