Gold Plaza Baia Mare este primul centru comercial şi de divertisment din regiunea de nord-vest a ţării.


Având o suprafaţă închiriabilă de 30.000 de mp, Gold Plaza Baia Mare reuneşte sub acelaşi acoperiş branduri naţionale şi internaţionale de renume, printre care un multiplex cu 6 săli de cinema şi un hipermarket Cora, şi de asemenea pune la dispoziţia clienţilor săi 600 de locuri de parcare.


Gold Plaza Baia Mare este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea EHL Real Estate România. Grupul IMMOFINANZ este printre primele cinci cele mai mari companii imobiliare din Europa iar acțiunile sale sunt listate la Busa de Valori din Viena, intrând în calcul în cadrul indicelui oficial al piaței bursiere austriace ATX.


De la înființarea sa în anul 1990, portofoliul companiei a crescut continuu cuprinzând acum peste 1.600 de proprietăți cu o valoare de piață de peste 8,4 miliarde de euro.


Activitatea de bază a Grupului IMMOFINANZ o reprezintă achiziția și management-ul activ al proprietăților din portofoliu, realizarea de proiecte de dezvoltare și vânzarea de obiecte.


Grupul IMMOFINANZ își concentrează activitățile sale în segmentele de retail, birouri, centre logistice și rezidențiale, pe opt piețe regionale principale: Austria, Germania, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Polonia și Rusia.

  • Adresa: Strada Victoriei 73, Baia Mare 430122
  • Telefon: 0728217762
  • Program: L-D: 10:00-22:00