Grand Cinema and More - Sala Grand Epika

Situat în zona comercială Băneasa, Grand Cinema and More este un complex cinematografic premium, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care le oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema and More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.


Grand EPIKA, vedeta cinematografului, este un spatiu flexibil, prevazut cu 500 de locuri. Epika poate gazdui evenimente diferite, de la concerte live si spectacole pana la prezentari de moda, stand-up comedy, lansari, conferinte, expozitii, transmisiuni sportive (live, inregistrate, chiar si 3D) si multe altele.


Sala multifunctionala EPIKA este prevazuta cu: - Scaune retractabile - Posibilitati de amenajare pentru scena, podium, etc. - Tehnologie pentru conferinte (microfoane, difuzoare etc.) - Echipament pentru show-uri live (lumini si tehnica audio-video) - Lumini suplimentare pentru scena / prezentari - Conexiune satelit - Consola suspendata pentru montarea de lumini suplimentare, decoratiuni, banere etc. - 490 de scaune in total, din care 202 retractabile - Ecran 3D-ready - Lounge / bar la intrarea in sala, cu ecrane flexibile pentru grupuri sau separeuri Toate acestea transforma Grand EPIKA intr-un loc unic, epic.

  • Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 42D
  • Telefon: 0316400100
  • Program: L-D: 10:00-22:00