Meniu Zile și Nopți

Centrul Cultural Casa Artelor (Casa Eliad)

Comentarii Centrul Cultural Casa Artelor (Casa Eliad) Share Centrul Cultural Casa Artelor (Casa Eliad)

Centrul Cultural Casa Artelor sau Casa Eliad, așa cum mai este cunoscut, este o instituție publică aparținând Primăriei Sectorului 3 al Capitalei. Cunoscut inițial sub denumirea de Casa de Cultură Sector 3, din anul 2012 și-a schimbat denumirea în Centrul Cultural Casa Artelor.

Clădirea Centrului Cultural Casa Artelor este un monument istoric de categoria A, fiind realizată în mai multe etape, prima dintre ele fiind în secolul al XVIII-lea. Casa Eliad își trage denumirea de la Athanasie Eliad, președintele Clubului Hipic Român, cel care devenit proprietarul clădirii în 1862-1863.  Din anul 1975, clădirea este cunoscută sub numele de Casa de Cultură a Sectorului 3 și, odată cu renovarea sa, a devenit un loc principal pe harta evenimentelor culturale bucureștene.

Centrul Cultural Casa Artelor dispune, pe lângă spațiile de studiu sau repetiție, de 3 săli de spectacole și expoziții (Sala Eliad, Sala Brâncuși și Sala Mozart) și de un amfiteatru cu o capacitate de 240 de locuri.

Detalii loc

Telefon

0213215817

Orar

L,V: 08:00 - 18:00

Adresa

Bulevardul Mircea Voda, Nr. 5, București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Un răspuns

  1. Am o colectie de carti cu autografele scriitorilor (romani),carti postale cu foto+semnaturile scriitorilor,carti bisericesti vechi . Ar putea fi prezentate intr-o mica expo? Colectia Catunaru-Eliad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută