Hotel Melody

Hotel Restaurant Melody este alegerea perfectă pentru organizarea evenimentului dumneavoastră, indiferent că este vorba de nuntă, botez, conferinţe sau întâlniri de afaceri.


Proiectat cu stil şi bun gust, oferă oaspeţilor o senzaţie plăcută de familiaritate, un aer confortabil şi armonios, îmbinate cu servicii de calitate şi tehnologie de ultimă oră.


Hotelul oferă o paletă largă de servicii în spaţii diferite, plăcut amenajate cu o arhitectură modernă. Fie că vă doriţi atmosfera oficială a unei întâlniri de afaceri sau a unei conferinţe, fie cadrul special pentru organizarea unei nunţi sau al unui botez, în spatele faţadei acestui imobil liniştit se dezvăluie un univers perfect pentru turismul de afaceri.


În funcţie de specificul evenimentului dumneavoastră şi de numarul de invitaţi pe care îl aveţi, Hotelul Restaurant Melody vă pune la dispozitie 21 de camere double sau single şi 2 apartamente, care dispun de aer condiţionat, telefon, tv, minibar şi baie.


Hotelul mai are în dotare sală de conferinţe, sală de fitness, terasă, parcări păzite, 2 restaurante cu 150 respectiv 400 de locuri, unde se pot organiza evenimente festive şi întâlniri de afaceri.

  • Adresa: Str. Principala 1, Paulesti
  • Telefon: 0261706724 0730004191
  • Program: L-V: 08:00-24:00 S: 10:00-06:00