Grand Cinema and More - Sala Grand Ultra

Situat în zona comercială Băneasa, Grand Cinema and More este un complex cinematografic premium, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care le oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni.


Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema and More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.


Grand Ultra cu o capacitate de 480 de locuri este destinat celor care caută cea mai impresionantă, captivantă și copleșitoare experiență cinematografică.


Sala este dotată cu cel mai lat ecran de cinema din România, mai mult de 270 de metri pătrați


Sistemul de sunet Dolby Atmos este cea mai nouă tehnologie audio surround din lume. Poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente, obținându-se astfel o ambianță sonoră de un realism care îți taie respirația.


O atenție specială a fost acordată și ecranului de tip „screen silver” care permit spectatorilor să se bucure de o calitate excepțională a imaginii

  • Adresa: Șos. București-Ploiești Nr. 42D
  • Telefon: 0316400100
  • Program: L-D: 10:00-22:00