Restaurant Militar

Situat într-o clădire frumoasă pe strada Energiei, nr.1, cochetul Restaurant Militar te cucerește încă de la prima vizită, nu doar prin faptul că este primitor, ci și printr-un meniu tradițional românesc.


 Preparatele sunt realizate de o echipă de bucătari care pune mare suflet începând cu alegerea ingredientelor de cea mai bună calitate provenite din surse sigure.Fie că doriți să organizați un eveniment special, botez, cununie, aniversare, onomastică sau pur și simplu doriți să ieșiți împreună cu familia sau prietenii, restaurantul Militar vă așteaptă cu mâncăruri gustoase specifice bucătăriei românești.


Și pentru că preparatele gustoase trebuiesc însoțite de o băutură pe măsură, restaurantul  vă pune la dispoziție o gamă largă de băuturi alcoolice și non-alcoolice, de la cognac și vinuri, până la limonadă și sucuri naturale.


Aici vă veți putea relaxa împreună cu prietenii în timp ce serviți specialități, cum ar fi sărmăluțe, snițelul din mușchi de porc pane sau pui, tochitură a la restaurant Militar, ciorbe și salate delicioase,iar la desert cele mai bune clătite cu dulceață.


Poți să servești meniul zilei cu doar 12 lei. Merită încercat!

  • Adresa: Energiei 1
  • Telefon: 0754 045 830
  • Program: L-D: 09:00-24:00