Copa Cabana

Meniul restaurantului este îmbogățit cu mai multe preparate "A La Carte" realizate de cei 2 bucătari șefi a€“ Isadora Silva și Ionuț George Topârceanu foști concurenți MasterChef România.
 
Cei doi chefi abordează stilul de gătit "a€œsous vide”. Aceștia folosesc prepararea termică a peștelui, a cărnii și a legumelor la temperaturi joase și controlate de gătire cu scopul realizării unor preparate sănătoase și hrănitoare cu gust minunat, păstrând aroma, savoarea și vitaminele ingredientelor, potențând valoarea nutritivă a acestora. Gătind sub vid, prospețimea, culoarea și aspectul alimentelor rămân nealterate. Toate deserturile sunt preparate în casă, inclusiv înghețata, aromele acesteia fiind naturale.
 
La restaurantul Copa Cabana întotdeauna preparatele, vinurile și băuturile în general, vor fi mai mult decât o băutură, mâncare sau aliment. Vor fi excursia spre tine însuți, vor fi momentul de evadare din cotidian, pe care ți-l faci cadou în ziua respectivă, tocmai pentru că dețin acele elemente de curiozitate gastronomică asamblate astfel încât, pentru câteva momente să uiți de ce este în jur
 
Restaurantul Copa Cabana propune o experiență culinară completă pentru clienții săi, o îmbinare de arome naturale, texturi diferite, gusturi neașteptate și o arhitectură inedită a farfuriei, încântând toate simțurile.


Designul sălii completează această experiență, transformând locul într-un ambient de neuitat. Aici găsiți cadrul ideal pentru întâlnirile de afaceri în centrul Sucevei, dar și pentru întâlnirile cu prieteni sau petreceri familiare.
 
Se pot celebra evenimente speciale cu diferite ocazii.Clienții restaurantului au la dispoziție întregul spațiu cu o capacitate de aproximativ 80 de locuri și oferă intimitatea unei petreceri private, și poate găzdui întâlniri restrânse, într-un decor elegant.
 
Restaurantul Copa Cabana vă așteaptă cu drag să încercați deliciile sale.

  • Adresa: Strada Ana Ipătescu 7, Suceava, România
  • Telefon: 0723622278
  • Program: L-D: 08:30-22:30