Jade Gym

Jade Gym s-a nascut din pasiunea pentru wellness – un mod de viata ce se rupe de cotidianul slujbei si grijilor si concentreaza sanatatea fizica, emotionala si mentala. Cu integritate si sinceritate va oferim inspiratie pentru un stil de viata sanatos intr-un mediu ce induce calm si armonie.


Jade Gym cuprinde o zona spatioasa de antrenament cardio (10 benzi, 10 biciclete, 6 steppere) si forta – 350m2 – utilata complet cu cele mai noi echipamente Techogym, un studio confortabil pentru ore de dans si aerobic, vestiare elegante, sauna, si salina, cu caramizi de sare Himalaya.
In plus beneficiaza de un sistem de acces si plata securizat, personalizat cu scanare faciala si card.
Jade Gym este un concept ultra modern, intr-un spatiu elegant si relaxant, totul fiind construit in jurul confortului dumneavoastra, utilizand tehnologii de ultima generatie (sisteme audio-video performante, internet, wireless).
Un stil de viata sanatos inseamna mai mult decat exercitii. Este vorba in primul rand despre a te simti bine in propriul corp, de a avea o atitudine sanatoasa: mind, body and spirit. Va oferim in acest sens numeroase argumente pentru a va tine motivati si inspirati de-a lungul drumului: programe noi, echipamente de varf, antrenamente personalizate, sfaturi de nutritie si multa distractie!

  • Adresa: STR. OVIDIU, NR. 4A
  • Telefon: 0751 030 830
  • Program: L-V: 08:00-22:00 D: 09:00-16:00