White Horse Liquor Store & Delicatessen

Ne-am deschis porţile în urmă cu două luni, într-o casă plină de caracter din centrul Târgu Mureşului. Numele magazinului nostru celebrează memoria hanului Calul Alb "La calul alb". Pe zidul casei, situate pe strada Călăraşilor nr 14 în Târgu Mureş, se află o placă comemorativă așezată în anul 1936, care amintește că poetul Mihai Eminescu a poposit aici în 1866 pentru o noapte, odihnindu-se înainte de a continua pelerinajul spre Blaj.


Hanul nostru modern, White Horse, doreşte să vă aducă cea mai bogată colecţie de băuturi la preţuri similar cu cele din magazinele Cash and Carry însă cu un plus mare la capitolul exprienţă. Credem cu tărie că asemenea băuturi trebuie apreciate, iar experienţa cumpărării lor trebuie să fie plăcută şi relaxantă, departe de aglomeraţia marilor magazine moderne. Echipa noastră vă va explica şi îndruma cu bucurie către alegerea perfectă, ajutându-vă să vă familiarizaţi cu colecţia noastră de peste 500 de branduri.
La White Horse Liquor store veţi găsi single malturi, blend scotch, whiskey American, canadian, irlandez, indian şi japonez, romuri şi cognacuri, vodka, lichioruri, tequila şi gin. Iar dacă sunteţi un fan al vinurlui, vă aşteptăm cu o selecţie de peste 100 de sortimente din magazine, multe din podgorii autohtone.


Când vine vorba de evenimente de familie, nunţi, botezuri sau alte ocazii de petrecere, vă aşteptăm cu oferte personalizate şi discounturi speciale, asigurându-vă cel mai bun preţ din Târgu Mureş.


Vă aşteptăm pe str. Călăraşilor nr 14 în Târgu Mureş şi pe pagina de facebook: White Horse LS

  • Adresa: Strada Calarasilor nr. 14
  • Telefon: 0770 255 793
  • Program: L-S: 10:00-21:00 D: 12:00-16:00