Oscar Wilde Restaurant

Savurând o băutură fină, sau gustând din preparatele bucătăriei tradiţionale irlanedze, puteţi depăna aici amintiri, puteţi discuta întâmplări recente, evenimente cotidiene sau de ce nu o întalnire de afaceri, ascultând muzică de cea mai bună calitate.


Noi ne străduim să reproducem pentru dumneavoastră întreaga atmosferă prietenoasă, exuberantă a "Pub"-urilor tradiţionale din Irlanda. Veniţi să încercaţi atmosfera Irlandei aproape de căminul dumneavoastră!


OSCAR WILDE - irish pub & restaurant înseamnă un loc în care te simţi bine, atât dimineaţa la o cafea, un sandwich, un croissant, un breakfast specific, la prânz cu meniul zilei sau mâncăruri din zona noastră sau internaţională, sau la cină împreună cu persoana dragă sau cu prietenii, de luni până duminică.


Şi pentru ca mâncarea bună merge cu o bautură bună, le oferim clienţilor nostri berea neagră tradiţională irlandeză Guinness, berea roşie Kilkenny şi nu numai, vinuri alese, o gamă foarte largă de wiskey, sau cocktail-uri cu specific.


Clientilor noştri le mai oferim şi muzică bună, atat ambientală in concordanţă cu specificul locului.


Deviza noastră este CLIENTUL NOSTRU – MUSAFIRUL NOSTRU!

  • Adresa: Str. Ștefan cel Mare 26
  • Telefon: 0330803102
  • Program: L-Mi: 08:00-24:00, J-V: 08:00-03:00, S-D: 11:00-24:00