Apollo Bowl

Clubul Apollo aduce un nou concept pentru a petrece cât mai plăcut timpul liber alături de prietenii dragi, de familie sau colegi. La noi găseşti cele mai variate moduri de a te distra, fie că îţi încerci talentul la jocuri, fie că iţi place muzică de calitate şi atmosfera prietenoasă.


Oferim calitate înainte de toate pentru că este important pentru noi ca toţi clienţii să se simtă mereu bine şi să revină cu plăcere. Iţi poţi alege stilul pentru că la Clubul Apollo te poţi distra pe pistele de bowling, la mesele de biliard sau snooker, te poţi aventura în lumea virtuală a jocurilor video, îţi poţi provoca prietenii la un concurs de tenis de masă sau darts.


Dacă doreşti să te relaxezi în zona de bar&lounge a clubului nostru, poţi alege din sortimentaţia diversă de băuturi şi gustări sau poţi juca table, cărţi sau şah. Sau poţi naviga pe internet prin reţeaua wireless. Şi te vei simţi bine!


Nu uita nici de prietenii tăi! Îţi poţi organiza ziua de naştere sau o petrecere ingenioasă cu temă. La clubul Apollo desfăşurăm evenimente private sau corporate, lansări de produs ori prezentări de modă. Totul într-o atmosferă vibrantă de sunet şi culoare.


Pentru că aici găseşti tot ce îţi doreşti, poţi sărbători şi petrecerea copilului tău într-o atmosferă de poveste sau chiar pe pista de bowling specială pentru copii. Facem totul pentru tine, pentru a te distra cât mai bine alături de cei dragi.


Asigurăm o locaţie generoasă şi o parcare pazită cu 100 de locuri. Avem un concept şi un design modern, sisteme performante de sunet şi lumini, echipamente de ultimă generaţie pentru toate jocurile. Şi asta pentru că dorim să te distrezi la un alt nivel! Let’s play!

  • Adresa: B-dul bucuresti Nr.16, Focșani
  • Telefon: 0766585556
  • Program: L-D: 10:00-04:00