Helios Sport Club

Helios Sports Bar propune tuturor clienților săi o ofertă diversificată, începând cu burger-ul delicios - vedeta incontestabilă a Helios Sports Bar, și continuând cu aripioare picante și coaste la grătar sau cu sortimente rafinate de ceaiuri care îmbină cele mai sofisticate arome și cu băuturile special concepute pentru a conferi vigoare sportivilor împătimiți.


Dedicat clienților tineri, activi, mereu în mișcare și dornici să îmbine utilul cu plăcutul, fără a face rabat la calitatea și rafinamentul gustului, Helios Sports Bar este alegerea perfectă atât pentru cei care doresc să își petreacă ceasurile serii în mod plăcut, în mijlocul grupului de prieteni, cât și pentru cei care lucrează în mediile corporatiste, pentru care pauza de prânz, deși desfășurată contracronometru, poate deveni acum prilejul nimerit pentru a se răsfăța cu produse savuroase și sănătoase, inspirate din bucătăria americană.


Pe cele trei terenuri de tenis pe zgură, acoperite iarna cu balon, Helios Tenis Club vă oferă iniţiere în tenis pentru copii, cu pregătire pentru tenis de performanţă; cursuri de iniţiere în tenis pentru adulţi; tenis de performanţă pentru copii şi juniori; pregătire cu antrenor, pentru tenis de agrement; echipament de tenis şi consultanţă pentru alegerea echipamentului adecvat.

Şi dacă după ultima minge aveţi poftă şi de una, două, trei şi mai multe pase, de goluri, de alergătură în echipă, trebuie să ştiţi că Helios pune la dispoziţia celor microbişti din mâini până-n picioare şi un teren de fotbal echipat aşa cum trebuie.


Cu nocturnă, iarbă artificială (60mm) cu nisip şi granule de cauciuc, marca Limonta Italia, acreditat FIFA, acoperit şi el, pe timp de iarnă, cu balon pus în folosinţă în decembrie 2009.

La Helios gasesti si 2 terenuri de squash la standarde internationale unde poti arde caloriile in exces. Intra si in competitia de squash Helios Squash Tour si joaca squash cu parteneri de nivelul tau.

Baza sportivă dispune şi de parcare interioară, duşuri, vestiare, televizoare, şi nu în ultimul rând, bar și o terasa de vară - pentru pauze cu aromă de bere (vara) sau de vin fiert (iarna) după meciuri grele sau pentru suporterii adevăraţi.

  • Adresa: Bulevardul Doctor Iosif Bulbuca 21, Timișoara, România
  • Telefon: 0256463818
  • Program: L-D: 8:00-24:00