Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell' Anima este cel mai nou și cel mai primitor Teatru Independent deschis în peisajul cultural bucureștean. Atmosfera și sentimentul de familiaritate te cuceresc încă de la primul pas pe care il faci înauntru. De la staff până la artiști, toți sunt veselii și amabili, dându-ți senzația că sunteți prieteni de mult timp.


Conceptul Teatrului Arte dell' Anima s-a născut din dorința de a susține și de a promova tinerii artiști și educația prin artă, ca răspuns la contextul social-cultural în care ne aflăm. Ce fac oamenii ăștia frumoși mai concret? Cursuri de dezvoltare personală prin teatru pentru toate vârstele (de la 3 ani până la 60 de ani), ateliere de creație, spectacole de teatru pentru adulți și pentru copii. Unul dintre obiectivele importante pe care si le-au propus este acela de a produce cât mai multe spectacole de bună calitate - cu esență, cu umor și cu o lecție pentru acasă.


Vă învităm să descoperiți și voi lucrurile minunate care se întâmplă în Teatrul Arte dell' Anima.


Despre


Reprezentații:


În luna noiembrie vă așteptăm cu spectacole precum: Buzunarul cu pâine, Cabaretul cuvintelor, Iubirea e un lucru foarte mare, Spectacol de magie, Actorul din bibliotecă și multe altele.


 

  • Adresa: Str. Fainari, nr. 17D
  • Telefon:
  • Program: L-V: 10:00-19:30