Din noiembrie, Piteşti Mall devine VIVO! Întoarcem încă o filă din povestea noastră. Suntem tot noi, acelaşi centru comercial din inima ta şi a oraşului Piteşti, dar cu un alt nume. VIVO! Piteşti înseamnă experienţe de shopping deosebite pentru întreaga familie, concepte inovatoare, evenimente şi expoziţii, o destinaţie de petrecere a timpului liber.


Pitestiul este un oras dinamic cu o economie industriala in continua crestere. Orasul este tanar si este format dintr-o populatie educata, care cauta in continuu noi oportunitati pentru cumparaturi eficiente, distractie de calitate sau pur si simplu pentru petrecerea timpului liber intr-o atmosfera placuta. Este primul mall din Pitesti si gazduieste peste 100 de firme pentru toate nevoile si toate gusturile.


Construit pe o suprafata de 32.000 de metri patrati, VIVO! este un modern centru de cumparaturi pe doua etaje, cu mai mult de 20.000 de metri patrati cu spatii de inchiriat. Locatia este oportuna atat deoarece este situata la cateva minute de centrul orasului, cat si datorita faptului ca se afla exact la ultima iesire de pe autostrada Bucuresti - Pitesti.


Pe langa locuitorii Pitestiului, VIVO! are vizitatori si din zonele invecinate: Curtea de Arges, Mioveni, Scornicesti, Slatina, Stefanesti si Topoloveni, dar si bucuresteni in drum spre munte, care se opresc pentru o pauza dupa lungul drum de pe autostrada. Din aceasta perspectiva, VIVO! se adreseaza unei zone demografice cu mai bine de 400.000 de locuitori.


VIVO! este gazda unor branduri foarte cunoscute atat nationale cat si internationale, din toate categoriile (supermarket, farmacii, imbracaminte, comunicatii, restaurante si cafenele etc).

  • Adresa: Calea București 36, Pitești, România
  • Telefon: 0248257000
  • Program: L-D: 10:00-22:00