V-am povestit despre diverse localuri noi, interesante și despre tot felul de locații, unde,  putem bea o cafea bună. Însă cea mai mare decoperire de până acum, am avut-o la sfârșitul lunii ianuarie , and am pășit pragul Casei Dobro, o cafenea de specialitate, care a devenit locul de întâlnire din fiecare dimineță.


Casa Dobro, este o adevărată casă a cafelei, unde, iubitorii de cafea pot să experimenteze o cafea de specialitate, proaspăt prăjită, bogată în antioxidanți, 100% arabică, cafea care provine din Guatemala, El Salvador, Peru, Brazilia, Columbia, Bolivia, Etiopia, Rwanda etc.


Am savurat aici,  cea mai bună cafea cu lapte, care spre încântarea noastră, nu necesită zahăr. Periodic se schimbă originea cafelei pentru a putea experimenta cât mai multe tipuri de arome. Am degustat diferite tipuri de cafele, care, dezvoltă , diverse arome- dulcegi cu note ciocolatii, ori note citrice,  mai acide. Profilul de prăjire al cafelei este unul light spre mediu, astfel cafeaua păstrându-și toate proprietățile .


Găsim aici cafea realizată prin metode alternative, cât și cafea făcută la espressor, pe care le puteți savura la locul faptei sau în varianta to go .


Recomandăm, cu drag, acest loc, tuturor iubitorilor de cafea care își doresc să consume o cafea proaspătă, de o calitate superioară dar și celor care încă sunt novice în cunoașterea cafelei de specialitate.

  • Adresa: Strada Andrei Mureşanu 25, Baia Mare, România
  • Telefon: 0740661150
  • Program: L-V: 07:30-18:00 S-D: 08:00-15:00