Aqua Ballroom

Aqua Ballroom-600 mp de bun gust și voie bună!! Suntem adepții lucrurilor frumoase, a oamenilor fericiți, a căror vise se împlinesc mereu .


Așa a luat naștere și unul dintre sloganele noastre:"Un loc de vis pt o nuntă de vis!"

Din acest motiv, Aquaballroom va fi întotdeauna alegerea ta pt a te bucura alături de până la 350 de invitați pt o nuntă deosebită, unde îți poți aduce colaboratorii și angajații în cadrul unui eveniment corporate de calitate, unde poți organiza conferințe, seminarii sau orice alt tip de eveniment îți dorești.


AQUABALLROOM este locația perfectă pt a crea un eveniment unic, în care profesionalismul și bunul gust fac cea mai bună casă ,în care angajații și colaboratorii îți sunt cei mai buni prieteni și lucrează alături de tine pt a se asigura că nunta ta să fie una de vis, Nunta Anului!!

Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului vostru. Indiferent că este o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri, vom avea grijă ca totul dă decurgă așa cum v-ați dorit.

Inspirați de Natură, am creat încă de la intrare o atmosferă imposibil de uitat în care aleea principală poate fi decorată cu un covor roșu și lumini ambientale pt o primire demnă de Oscar; un spațiu de promenadă care brăzdează grădina în aer liber punctat de câteva băncuțe elegant aranjate în acest peisaj mirific..., de aceea, orice eveniment care are nevoie de aer liber găsește la noi gazda perfectă!


Vă așteptăm cu drag!

AQUABALLROOM-"Pașii în doi se fac cu noi!"

  • Adresa: Calea Dorobanților 92, Timișoara, România
  • Telefon: 0723599900 0747770077
  • Program: L-D: 08:00-24:00