Bijuteria Teilor

La BijuteriaTeilor aurul şi pietrele preţioase reprezintă mai mult decât un material ce trebuie şlefuit pentru a prinde viaţă – acestea sunt instrumentele prin care noi stimulăm creativitatea, sensibilitatea şi rafinamentul. În opinia noastră, cei ce găsesc înţelesuri frumoase în lucruri preţioase sunt cei cultivaţi, iar consideraţia lor pentru estetic trebuie răsplătită prin momente de fericire poleite în aur.


Cu o experienţă de peste un deceniu în cultivarea eleganţei şi bunului gust , Bijuteria Teilor vă invită în oricare dintre cele 10 locaţii pentru a descoperi un univers plin de strălucire, cel al bijuteriilor din aur şi pietre preţioase. Ultimele tendințe în materie de bijuterii, diversitate și lux la preţuri accesibile sunt principalele coordonate ale relaţiei noastre cu cei ce ne aleg pentru a marca momentele importante din viaţa lor.


Iar pentru că Bijuteria Teilor a reuşit întotdeauna să îndeplinească dorinţele clienţilor săi, compania noastră şi-a propus ca în perioada 2012 – 2015 să îşi extindă aria de activitate, urmând să deschidem noi magazine în Bucuresti, Brasov, Craiova și ClujNapoca.


În noiembrie Bijuteria Teilor a inaugurat noi puncte comerciale Bijuteria Teilor în Sibiu, Craiova și Târgoviste, alături de magazinul de vânzări online.


Bijuteria Teilor garantează calitatea întregii game de bijuterii comercializate. Toate produsele ce se regăsesc în punctele comerciale Bijuteria Teilor sunt însotite de certificate de garantie care confirmă autenticitatatea bijuteriilor (aur 14 k sau 18 k), respectiv numărul de carate al pietrelor prețioase încrustrate

  • Adresa: Str. Nicolae Balcescu 21
  • Telefon: 0723613598
  • Program: L-V: 09:00-18:30 S: 09:00-14:00