Centrul comercial Focsani Mall a luat fiinta pe 17 septembrie 2008, sub numele de Promenada.


Avand o suprafata de 124.195 si dispunand de 1.250 de locuri de parcare, Focsani Mall se potriveste perfect cu doleantele cumparatorilor sai. Fiind inchiriata in proportie de 97%, galeria aduce impreuna o mare varietate de branduri, precum Carrefour, Brico Depot, Elvila, Cinema Colours, C&A, Shanhay, New Yorker, Spartan, Deichmann, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B. Mixul de activitati este unul echilibrat, adaptat la piata careia ne adresam, si cuprinde multe din ancorele importante prezente in Romania. Pentru a facilita accesul catre si dinspre centrul comercial Focsani Mall, vizitatorii au la dispozitie doua linii de transport din principalele cartiere ale orasului.


Focsani Mall a intrat in viata comunitatii locale ca o consecinta fireasca a cererii mari existente si in continua crestere pentru un punct de intalnire caracteristic. Un loc in care tinerii au posibilitatea de a socializa, locul in care familiile petrec timp de calitate, bucurandu-se de o pauza de la rutina de zi cu zi, locul in care oamenii de afaceri se intalnesc pentru a-si dezbate ideile.


Focsani Mall a fost conceput si dezvoltat pentru a satisface nevoile fiecaruia dintre noi in cautarea acelui loc special unde timpul se dilata si ne permite sa ne bucuram mai mult de viata. Cele aproape 70 de magazine asigura o gama variata de produse: confectii, accesorii, alimente, servicii. Zona de petrecere a timpului liber, inaugurata in 2014, cuprinde cinema, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri si restaurante in care vizitatorii pot servi masa dupa o sesiune obositoare de cumparaturi.

  • Adresa: Calea Moldovei nr. 32, 620157, Focsani, Romania
  • Telefon:
  • Program: L-D: 10:00 - 22:00