Meniu Zile și Nopți

Tucano Coffee – Madagascar

Comentarii Tucano Coffee – Madagascar Share Tucano Coffee – Madagascar

Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de cafenele, care promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee: Dragostea (Love) ca sentiment, pacea (Peace) ca stare și cafeaua (Coffee) în calitate de băutură preferată.

Love – reprezintă dragostea și respectul pentru oaspeții coffee shop-ului, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea.

Peace – se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze pe laptop sau să se vadă cu prietenii. Tucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminarii, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică.
Coffee – în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua gustoasă și de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice în care se cultivă cafeaua, pentru cultura bogată și tradițiile acestor țări.

Tucano Coffee a fost creat din dragoste, cu scopul de a face viața mai interesantă, cu zile colorate în culori aprinse și arome bogate, cu weekend-uri intense și de neuitat. E un spațiu unde fiecare își poate găsi un refugiu în compania unei cărți și să simtă căldura celor din jur, sau, dimpotrivă, să-și petreacă timpul vesel și interesant împreună cu prietenii. E cafeneaua în inima căreia domnește Dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice cultivatoare de cafea, pentru tradițiile și cultura lor bogată.

Dar Tucano Coffee nu e doar un loc unde poți să servești o cafea în cercul prietenilor. 

Detalii loc

Telefon

0722337508

Orar

L-V: 08:00-22:00 S-D: 09:00-21:00

Adresa

Blvd. Timișoara, nr. 4A

Email

-

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută