Prezentare Zile și Nopți

Anul 2000 a marcat începutul Zile şi Nopţi, în Braşov o revistă dedicată timpului liber. După 16 ani Zile şi Nopţi nu este doar cea mai mare ci şi singura reţea naţională de reviste de timp liber distribuite gratuit. Asta înseamnă că avem echipă, experienţă, audienţă şi parteneri de încredere.

 

De curând am lansat o nouă versiune a website ului zilesinopti.ro şi avem pregătită de lansare o aplicaţie mobile completă şi complexă de timp liber care va include o secţiune de vouchere şi cardul zile şi nopţi, ca o dezvoltare firească a brandului pe piaţa de timp liber din România. Astfel de la revista de timp liber lansată acum 16 ani şi devenită reţea naţională, Zile şi Nopţi s-a transformat într-o platformă de timp liber ce cuprinde ediţiile print, website-ul şi aplicaţia pentru telefoanele mobile.

 

Sfârşitul anului 2016 aduce şi lansarea noului Zile şi Nopţi - cu un concept editorial şi un layout inovator pentru piaţa de timp liber din România. Pentru un public pretenţios, am pregătit o revistă completă. Cu articole, recenzii, cronici, informaţii oneste şi verificate. Noul concept a fost deja implementat la Braşov şi în scurt timp va fi implementat şi de ediţiile naţionale. 

REŢEAUA Zile şi Nopţi

15 ediţii naţionale în peste 20 de oraşe, peste 3500 locaţii, 190.000 exemplare/lună