Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Aperitivo Bar & Lounge

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Aperitivo Bar & Lounge Share Nou în oraș: Aperitivo Bar & Lounge


Aperitivo este cel mai nou bar & lounge din Parcul Herăstrău, situat chiar pe malul lacului și dispunând de un ponton propriu.

Deschis sub umbrela Isoletta, restaurantul fine dining în a cărui proximitate se și află, Aperitivo oferă un meniu internațional variat, care conține, printre altele, salată marocană cu brânză de capră, somon tartar cu lemon grass și soia, ton tataki cu alge wakame, frigărui de calmar și creveți cu edemame (boabe verzi de soia), frigăgui cu vită Angus, picanha (vrăbioră de vită) la grătar și deserturi precum parfait de mango sau affogato al caffe.

La Aperitivo Bar & Lounge serile lasă loc pentru relaxare cu DJ care mixează pe malul lacului și un meniu de bar ce include un număr mare de cocktail-uri și o selecție amplă de vinuri. Decorul este creat pe tiparul localurilor premium: modern, cu decorațiuni care dau impresia de grădină – plante suspendate de plafon și diferite efecte date de corpurile de iluminat. Localul este deschis de marți până duminică, atât cât permite vremea caldă.

Șos. Nordului, nr. 7-9, tel.: 0799991100, program: Ma-D: 12:00-02:00, www.aperitivobar.ro

Nou în oraș: Aperitivo Bar & Lounge

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută