Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life | Ce facem în oraș 14-20 septembrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life | Ce facem în oraș 14-20 septembrie 2018 Share City Life | Ce facem în oraș 14-20 septembrie 2018


Perioada următoare oferă toate premisele pentru ca timpul nostru liber să fie punctat de evenimente excepționale, Outernational Days 3 ne oferă muzica lumii, avem ocazia rară de a vedea pe scena din România una dintre cele mai mari companii de dans contemporan din lume, Martha Graham Company, iar teatrele se întrec în premiere și ne fac grea alegerea spectacolelor la care să mergem. Descoperiți toate evenimentele cu noi!

CONCERT: Celelalte Cuvinte

Sâmbătă, pe 15 septembrie, Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai importante trupe de rock din România, urcă pe scena de la Quantic pentru a cânta integral piesele de pe celebrul album „cu pătrățele”, adică primul material discografic al trupei, apărut în 1987 și înregistrat de Electrecord. „Albumul cu pătrățele” și-a primit numele după ce prima variantă a copertei, realizată de Alexandru Andrieș, a fost respinsă de cenzura comunistă pe motiv că ar fi făcut aluzie la demolarea clădirilor vechi din București sau la cutremur. Prin urmare, Andrieș vine cu o altă idee grafică, mult simplificată, datorită căreia discul este numit și azi „albumul cu pătrățele”. Celelalte cuvinte înseamnă: Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu.

CONCERT: Golan Symphonic 3.0

Golan Symphonic revine pe scena Arenelor Romane vineri, 14 septembrie, de la ora 18, iar invitații speciali sunt Aerobrasil, Kerala Dust, Stavroz. Conceptul „symphonic” a fost creat la întâlnirea dintre acordurile clasice și muzica electronică, adaugând un nou capitol în istoria trupei, ce oferă o experiența dincolo de cea a unui simplu concert.

SPECTACOL: Compania de dans Martha Graham

Pe 19 septembrie, de la ora 20, în cadrul seriei de întâlniri JTI, pe scena Sălii Mari a Teatrului Național urcă cea mai cunoscută companie americană de dans: compania Martha Graham, ce va prezenta cinci momente coregrafice: „Dark Meadow”, „Ekstasis”, „Lamentation – Variations”, „Errand into the maze” și „Woodland”. Bilete au prețurile: 100 / 200 / 250 de lei.

CONFERINȚĂ: Conferința de Design 2018

Pe 14 și 15 septembrie va avea loc la Romexpo „Conferința de Design 2018 – Smart Industries for a Smart City”. În cele două zile, publicul va afla mai multe despre orașele inteligente și despre câteva inițiative locale care au demonstrat cum tehnologia poate îmbunătăți orașele și viața locuitorilor săi. Acces gratuit, pe baza unei invitații care poate fi obținută online.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută