Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/03/2019
Arhiva Zile si Nopti

Google a anunţat noua platformă de streaming pentru jocuri, Stadia

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Google a anunţat noua platformă de streaming pentru jocuri, Stadia Share Google a anunţat noua platformă de streaming pentru jocuri, Stadia


Anunțul a fost făcut în cadrul Game Developers Conference ce a avut loc pe 18 -22 martie în San Francisco.

Google Stadia este o platformă de jocuri care permite să te joci orice joc, fie că este vorba de PC sau Android, de oriunde de-ai afla. Se vrea a fi un fel de Netflix al jocurilor, iar platforma va va fi lansată în cursul acestui an.

Jocurile vor rula pe serverele Google, iar comenzile sunt preluate prin controllere. Google a prezentat și un astfel de controller, alături de o interfață de streaming. Obiectul central este butonul „play”. Dacă este apăsat în orice browser, jocul începe în mai puțin de 5 secunde. Nu sunt necesare descărcarea și instalarea fișierelor sau a altor actualizări. 

Google a anunţat noua platformă de streaming pentru jocuri, Stadia

Google Stadia va putea fi folosit și cu tastatură și mouse. Cu toate acestea, controllerul aduce o serie de avantaje, cum ar fi butoane dedicate pentru streaming-ul pe YouTube, ori înregistrarea pentru a încărca clipul mai târziu. Google Assistant va fi și el prezent, la un buton distanță. Asistentul va putea fi controlat prin intermediul unui microfon încorporat în controller.

Mai multe detalii AICI

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută