Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Cea mai mare conferință TEDx Women din România, TEDxZorilorWomen2019 va avea loc la Cluj, pe 8 decembrie 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cea mai mare conferință TEDx Women din România,  TEDxZorilorWomen2019 va avea loc la Cluj, pe 8 decembrie 2019 Share Cea mai mare conferință TEDx Women din România,  TEDxZorilorWomen2019 va avea loc la Cluj, pe 8 decembrie 2019


Victor Miron anunță primele invitate speakeri la TEDxZorilorWomen2019, cel mai mare TEDx Women din România, organizat sub licența TED. Evenimentul va avea loc pe 8 decembrie 2019, la Grand Hotel Napoca din Cluj, iar primele două vorbitoare din cele șapte care vor participa la această ediție sunt Camelia Cavadia, scriitoare (romanele „Vina”, „Măștile fricii” și „Purgatoriul îngerilor”) și Elizabeth Sagan, bookstagrammer și fotograf.

Cea mai mare conferință TEDx Women din România, TEDxZorilorWomen2019 va avea loc la Cluj, pe 8 decembrie 2019

Fondatorul proiectului „Cărțile pe față”, care a creat în Cluj peste 30 evenimente culturale în ultimii 5 ani, Victor spune că este foarte încântat de obținerea licenței de organizator TEDx  din partea TED și mai ales de succesul pe care îl are deja conferința în rândul publicului din Transilvania. „Mă bucur foarte mult de interesul arătat de public pentru primul eveniment TEDx pe care îl organizez integral și, cu certitudine, TEDxZorilorWomen2019 este cel mai mare de acest fel din România. În doar două săptămâni s-au vândut aproape jumătate dintre biletele puse în vânzare pentru cele 1200 de locuri și vom avea participanți nu doar din Cluj, ci și din Alba Iulia, Oradea, Baia Mare. Tema va fi <Bold+Brilliant> și le avem deja confirmate pe primele noastre invitate care vor vorbi pe 8 decembrie, scriitoarea Camelia Cavadia și Elizabeth Sagan, bookstagrammer. Pe lângă organizare, sunt, de asemenea, onorat și emoționat să fiu și co-prezentator și să vorbesc în fața unui public atât de numeros de doamne și domnișoare”, declară Victor.

Cea mai mare conferință TEDx Women din România, TEDxZorilorWomen2019 va avea loc la Cluj, pe 8 decembrie 2019

Evenimentul va fi prezentat de jurnalista Andreea Roșca, iar Irina Margareta Nistor va fi translatorul conferinței. De asemenea, un alt eveniment important care va precede TEDxZorilorWomen2019 o va avea invitată pe Oana Pellea care va susține un atelier de public speaking pe 16 octombrie, în Cluj. „La conferința TEDxZorilorWomen2019 ne vom axa în primul rând pe conținut și pe calitatea discursurilor, astfel că la acest workshop vor participa și doamnele care vor fi prezente pe scenă pe 8 decembrie”, precizează Victor Miron.

Cea mai mare conferință TEDx Women din România, TEDxZorilorWomen2019 va avea loc la Cluj, pe 8 decembrie 2019

TED este o comunitate globală, nonprofit, dedicată oamenilor din diferite culturi și domenii de activitate, care caută o înțelegere aprofundată a lumii. Dezvoltată în jurul conceptului potrivit căruia ideile au puterea de a schimba comportamente, vieți și, în cele din urmă, lumea, TED a fost creată cu scopul de a răspândi aceste idei sub forma unor discursuri scurte, puternice și de impact, cu o durată de 18 minute sau mai puțin. TED a luat naștere în 1984 ca o conferință pe teme desprinse din tehnologie, divertisment și design, iar astăzi conferințele acoperă aproape toate subiectele de interes, de la știință la încălzirea globală, susținute în peste 100 de limbi. Între timp, din TED s-a format separat seria de evenimente TEDx, cu scopul de a împărtăși și de a dezbate subiecte de interes în comunități locale, din toată lumea.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută