Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2019
Arhiva Zile si Nopti

POVEŞTI DIN BUCUREŞTI | KULTURHAUS HOSTEL: Pentru cei care vor să doarmă în club

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii POVEŞTI DIN BUCUREŞTI | KULTURHAUS HOSTEL: Pentru cei care vor să doarmă în club Share POVEŞTI DIN BUCUREŞTI | KULTURHAUS HOSTEL: Pentru cei care vor să doarmă în club


 

 

 

Kulturhaus este deja unul dintre cele mai cunoscute cluburi din București. O mare parte din tineretul din capitală își pierde nopțile pe aici, plecând abia când se crapă de zi spre case. Ei bine, Kulturhaus și-a deschis acum și hostel, așa că cei care vor „pot să doarmă acum în club”.

 POVEŞTI DIN BUCUREŞTI | KULTURHAUS HOSTEL: Pentru cei care vor să doarmă în club

Cei de la Kulturhaus ne-au povestit cum le-a venit această idee, de a deschide și un hostel: „În momentul în care nu ai doar un club, ci o comunitate cu un stil bine definit, cu tradiție în viața de noapte, ești într-o continuă căutare de idei noi care îți pot face clientela să se simtă ca acasă. De aici a venit și proiectul nostru de suflet, Kulturhaus Hostel. Am vrut să dăm ocazia oamenilor de a experimenta zile relaxante și nopți explozive alături de noi.”

Hostelul Kulturhaus se deosebește de celelalte din București prin faptul că nu e o simplă afacere: „E parte integrantă a unei povești de succes creionată de echipa Kulturhaus, precum și de clienții noștri. Astfel, putem afirma cu lejeritate că nu suntem doar locație de cazare, ci un spațiu care înglobează toate aspectele care atrag turiștii în București: arhitectură veche, tradiție, viață de noapte și, bineînțeles, amprenta personală.”

 POVEŞTI DIN BUCUREŞTI | KULTURHAUS HOSTEL: Pentru cei care vor să doarmă în club

Despre feedback, cei de la Kulturhaus Hostel spun următoarele: „Toți cei care ne-au trecut pragul au fost extrem de încântați de ideea de a-și petrece vacanța în interiorul unui club de succes din București. Mulți dintre ei și-au prelungit șederea și ne-au devenit și clienți în timpul nopților de weekend, dornici să beneficieze de experiența completă Kulturhaus.”

Despre cea mai mare provocare: „Probabil că cea mai mare provocare a fost teama de necunoscut. E complicat să deschizi un spațiu de cazare în interiorul unui club și să te asiguri că viața de noapte nu va afecta nevoia de relaxare a clienților. Suntem bucuroși că am reușit să găsim o rețetă pentru îmbinarea celor două și am fost primiți cu atât de mult entuziasm.”

Despre clientela hostelului, în cazul în care te întrebi dacă petrecăreții aleg să doarmă aici, în loc să ia un taxi până acasă, cei de la Kulturhaus spun: „Clientela Kulturhaus Hostel a fost cu precădere formată din străini în căutare de un loc primitor, dar care să le ofere șansa să ia pulsul Bucureștiului din toate punctele de vedere. Clienții Kulturhaus, familia noastră, sunt, de asemenea, bineveniți oricând acasă.”

 POVEŞTI DIN BUCUREŞTI | KULTURHAUS HOSTEL: Pentru cei care vor să doarmă în club

Despre ce le place vs. ce nu le place la cluburile din București: „Ne place că viața de noapte a Bucureștiului e diversificată și poate satisface absolut toate gusturile. Ne-am dori însă un pic mai mult implicare în crearea unei identități proprii, care sa atragă clientela și să o integreze într-o comunitate, cu amprentă personală și tradiție.”

Despre ce le place vs. ce nu le place la hostelurile din București: „Ne plac hostelurile care asigură un nivel decent de confort clienților. Aici vorbim de norme sanitare și personal amabil. Ce nu ne place? Limitarea unor astfel de afaceri la ideea unui spațiu de cazare la preț accesibil și aspect tern. Cu puțină creativitate și implicare poți transforma orice locație într-o oază de relaxare.”

Dacă Bucureștiul ar fi un club, cei de la Kulturhaus l-ar descrie astfel: „Un club excentric, cu multă culoare, playlist complex și diversificat, cocktailuri savuroase, clientelă cool și atmosfera incendiară. Știm cu toții că viața de noapte a Bucureștiului e un punct de atracție esențial pentru turiști, o înglobare a tuturor locațiilor de gen ar deveni cu ușurință centrul distracției în Europa.”

POVEŞTI DIN BUCUREŞTI | KULTURHAUS HOSTEL: Pentru cei care vor să doarmă în club

Ce urmează după hostelul Kulturhaus? „Suntem într-o continuă dezvoltare! Weekendul acesta am inaugurat Sala Retro, un proiect care a fost extrem de așteptat de către clienții noștri, un fel de mașină a timpului care tratează atât nostalgia unora, cât și curiozitatea celor mai tineri legată de vremurile din trecut. Lucrăm, de asemenea, la o linie de produse personalizate Kulturhaus Bukarest. Ne dorim să integrăm oamenii de la Kultur în familia noastră, să se simtă ca acasă și, de ce nu, să își pună amprenta pe proiectele noastre viitoare.

Articol realizat de Gruia Dragomir, Redactor Zile şi Nopţi Bucureşti

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută