Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2019
Arhiva Zile si Nopti

Sfaturi eficiente care țin răceala la distanță

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sfaturi eficiente care țin răceala la distanță Share Sfaturi eficiente care țin răceala la distanță


 

 

Chiar dacă ultimele săptămâni de toamnă au fost foarte blânde cu noi, anotimpul rece bate la ușă, iar odată cu el, frigul, ploaia, zăpada și, în cele din urmă, răceala. Dacă nu vrei ca răceala să te țină la pat, iată câteva sfaturi eficiente ca să previi răceala.

Poartă o eșarfă pentru a-ți proteja gâtul și fața de frig și vânt, dar și de bacteriile pe care acesta le poartă. Pentru a avea un sistem imunitar puternic, redu cantitatea de alcool consumată. Stresul are un impact major asupra organismului și joacă un rol important în slăbirea sistemului imunitar, așa că adoptă un ritm mai calm și oferă-ți cât mai multe momente de liniște interioară. Probabil știi că e ideal să dormi cel puțin 7-8 ore pe noapte, privarea de somn conduce la slăbirea sistemului imunitar.

Chiar dacă temperaturile scăzute te fac să-ți dorești să mănânci alimente nesănătoase, precum dulciurile, pastele, lasagna sau pizza, nu uita să consumi suficiente legume și fructe. Acestea conțin vitamine vitale pentru sistemul imunitar și pentru combaterea oboselii și bolilor. Fă cel puțin 30 de minute de exerciții de trei ori pe săptămână, ca să-ți menții corpul în cea mai bună formă. Nu uita să-ți asiguri necesarul de vitamine: A, C, E și complexul de vitamina B sunt esențiale pentru un sistem imunitar sănătos.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută