Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Viţa de Vie va lansa, în decembrie, albumul „În Corzi – Live @ Awake”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Viţa de Vie va lansa, în decembrie, albumul „În Corzi – Live @ Awake” Share Viţa de Vie va lansa, în decembrie, albumul „În Corzi – Live @ Awake”


 

 

 

 

După ELECTRIC şi ACUSTIC, Viţa de Vie îşi continuă călătoria în lumea sunetului şi a emoţiei printr-un nou proiect impresionant, Viţa de Vie ÎN CORZI – primul album live și simfonic din discografia formației!

ÎN CORZI  este mega producția din cadrul Festivalului Awake 2018, când Vița de Vie a concertat alături de Filarmonica de Stat Târgu Mureș, condusă de Remus Grama.

Albumul se va lansa pe 6 decembrie și este disponibil acum pentru pre-comandă: https://VdV.lnk.to/InCorziPR
 

Viţa de Vie va lansa, în decembrie, albumul „În Corzi - Live @ Awake”
“Este next level pentru noi. Suntem trei conservatorişti în VdV, patru, dacă îl punem la socoteală şi pe Mandela Gajol, iar muzica cultă a stat la baza formării şi dezvoltării noastre ca artişti. Am ales rock-ul along the way, însă nimic nu poate înlocui intensitatea vibrantă a unei orchestre simfonice. Prin aportul acesteia, muzica noastră capătă noi valențe.
Auzisem ca există momente magice pe scenă, am şi trăit câteva de-a lungul vieţii, însă nu am reuşit să prindem pe camera și pe bandă niciunul până acum. Vizionând și ascultând însă concertul nostru de la AWAKE din 2018, am realizat că tocmai am prins unul, integral! Nu suntem genul de artişti care se îmbată cu propriile creaţii, mai degrabă suntem cei mai drastici critici ai noştri, însă ce se întâmplă pe scenă atunci când suntem împreună cu o orchestră simfonică este absolut magic. Experienţa pe care am avut-o cu Filarmonica din Târgu Mureş rămâne pe veci în sufletele noastre, la fel ca şi prieteniile care s-au legat între noi. Am constatat cu plăcere că aveam fani printre instrumentişti, îşi cântau partiturile şi ştiau versurile şi le cântau în acelaşi timp şi am avut un noroc extraordinar cu Remus Grama, marele nostru dirijor. Atât la propriu cât şi la figurat.” – Adrian Despot
 
Așadar, cu puțin ajutor din partea prietenilor, Vița de Vie lansează, pe 6 decembrie, noul album ÎN CORZI, Live @ Awake. Albumul este disponibil pentru pre-comandă, în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie, în format fizic* (Vinil ediție limitată deluxe) și digital**, aici:  https://VdV.lnk.to/InCorziPR
 
*  Vinil ediție limitată deluxe : 300 de discuri vinil, 180gr, translucent marble red, numerotate manual, fiecare conținând câte un bilet la concertul simfonic Vița de Vie din cadrul Festivalului Awake 2020 și un voucher de reducere pentru biletele din celelalte zile de festival. Primele 30 de pre-comenzi de disc vinil vor primi una dintre corzile folosite în concertul live de la Awake 2018. Livrarile încep în data de 6 decembrie.
** Digital: pre-salvare pe Spotify, pre-adăugare pe Apple Music și Deezer, pre-comandă pe iTunes și Google Play. Trei (logic, nu?) melodii de teasing sunt deja disponibile la streaming pe Apple Music și Deezer: Luna și noi, Iamma și Haihui. Disponibil în întregime pentru streaming și download, pe toate platformele, din 6 decembrie.

Viţa de Vie înseamnă:
Adrian Despot // Sorin Pupe Tănase // Cezar Popescu // Adrian Ciuplea // Mihai Ardelean

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută