Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/07/2020
Lifestyle

Madame Sophie – safe shopping II. Eveniment de shopping urban on-line

Ioan Big De Ioan Big
Comentarii Madame Sophie – safe shopping II. Eveniment de shopping urban on-line Share Madame Sophie – safe shopping II. Eveniment de shopping urban on-line


Citește și:

Începe cea de-a doua ediţie de târg on-line Madame Sophie safe shopping, pe platforma Facebook, cu noi colecţii ale designerilor şi artizanilor români. Din confortul casei, din vacanţă sau chiar de la birou, este momentul să cumpăraţi local şi să sprijiniţi afacerile autohtone.

25 de expozanţi selectaţi riguros vă vor prezenta noile creaţii! În fiecare week-end al lunii iulie (4-5 / 11-12 / 18-19 / 25-26), între orele 10:00–12:00 se vor face postări cu produse chic, în tonuri vesele şi de calitate, de la haine, la bijuterii, produse cosmetice şi jucării la obiecte decorative pentru casă. Veţi avea toate detaliile necesare achiziţionării, ataşate fotografiilor (preţ, materialele folosite, dimensiuni, metodă de livrare, etc.). Comenzile se pot face direct la expozant oricând în weekend sau cursul săptămânii toată luna iulie. Iată câteva exemple care, considerăm noi, v-ar putea stârni interesul pentru selecţia de brand-uri tinere de pe FB-ul Madame Sophie www.facebook.com/madamesophieart

NO ASHA DA își dorește să dea arta jos din cui și să o introducă în cotidian – #WearableArt. Produsele oglindesc tablouri create de artista Getty Tatomir și sunt lucrate în ediție limitată (#LimitedEdition), doar 10 pentru fiecare continent; ele sunt însoțite de certificate de autenticitate pentru fiecare tablou pe care îl reprezintă.

Madame Sophie - safe shopping II. Eveniment de shopping urban on-line

Nu sunt pictate hainele, ci imprimante high-quality printr-un proces tehnologic termic – care redă fidel fiecare tușă de pensulă a tabloului respectiv. Brandul promovează un stil urban (#UrbanWear) cu design confortabil, îmbinând diferite texturi care reflectă pofta de viață și dragostea pentru culoare și artă a clienților NO ASHA DA https://noashada.com/

Celeste Ceramica, o firmă nou fondată, în 2018. “Ne ocupăm cu crearea de obiecte pentru decor şi uz casnic din materiale ceramice. Produsele sunt unicat, lucrate 100% manual, din materiale de foarte bună calitate, arse la temperaturi înalte (1200°C – 1300°C). Am înfiinţat această întreprindere din dorinţa de a crea obiecte frumoase, care să aducă un aer artistic casei, produsele fiind acesibile tuturor.” Vezi: www.facebook.com/celesteceramicasrl

MayGhiul Art Atelier (https://mgartatelier.ro/) crează cu pasiune produse croşetate şi broderii menite să vă încălzească sufletul. “Am început activitatea în Noiembrie 2019. Suntem fresh, deschiși la nou și la ideile moderne de broderie. Putem transforma oricare din ideile dumneavoastră în brodererie, dându-le viață prin personalizare.

Madame Sophie - safe shopping II. Eveniment de shopping urban on-line

Cu pași mici și determinați dorim să ajungem printre primii pe piață, iar ceea ce ne diferențiază este faptul că lucrăm cu materiale deosebite precum mătasea fină, catifeaua elegantă, cașmirul moale, pretențios și lâna cea călduroasă de alpaca. Nu ne dăm în laturi în a lucra cu orice fel de material, așa încât, de la tul la piele și lemn de cireș, pentru noi – Nici o problemă!”.

Craft Laser. “Suntem Andreea & Alex şi  în 2017 am început un proiect inedit şi ambiţios, CraftLaser, propunându-ne să realizăm suveniruri unice, personalizate, gravate pe lemn, pentru principalele obiective turistice din România. Toate produsele au fost şi sunt realizate manual  în atelierul nostru din Oradea, desenele fiind realizate de către artistul local Adrian Samoilă.

Madame Sophie - safe shopping II. Eveniment de shopping urban on-line

Încet, gama de produse personalizate s-a diversificat şi în prezent realizăm o serie de cadouri care aduc zâmbete pe feţele clienţilor noştri. Şi pentru că susţinem educaţia orientată spre propria descoperire de sine am creat o colecţie de jocuri educative, tip puzzle, din lemn, care pot fi folosite atât de către copii cât şi de către adulţi.  Toate jocurile noastre sunt finisate manual (şlefuire, vopsire cu baiţ non toxic pe bază de apă).”

Gândindu-ne că putem alege dintre produsele a 25 de asemenea tineri designeri şi artizani români, excursia virtuală de shopping la Madame Sophie merită cu siguranţă a fi făcută… în oricare din weekend-urile din iulie.

Recomandare de Ioan Big 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută