Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/02/2021
Lifestyle / Destinații turistice

Poiana Brașov: Unde dormim?

Adrian Zăvoianu De Adrian Zăvoianu
Comentarii Poiana Brașov: Unde dormim? Share Poiana Brașov: Unde dormim?


Poiana Brașov: Unde dormim?

ANA HOTELS

O dată ajunși în Poiana Brașov, pasionații sporturilor de iarnă, după câteva ore de schi sau snowboard, cu siguranță vor dori să se relaxeze alături de persoana dragă!
Situat în inima naturii, la doar câțiva pași de pârtia Bradul, Ana Hotels Poiana Brașov își propune să-ți transforme fiecare sejur de la munte într-o experiență memorabilă.
Cele 3 hoteluri: Sport 4*, Bradul 4* și Poiana 3* te vor întâmpina mereu cu ospitalitate și în cele mai sigure condiții, în atmosfera intimă și confortabilă unde calitatea serviciilor este dedicată clienților.
Atât iarna cât și primăvara, o plimbare pe cărări de munte va trezi dorința de a petrece o zi la Spa.
La Ana Spa Poiana Brașov poți descoperi binefacerile masajelor, terapiilor de înfrumusețare sau ameliorare a stresului, dar și beneficiile ritualurilor energizante de tonifiere corporală sau anti-îmbătrânire. Centrul Spa dispune de o piscină, o sală de fitness, saune, precum și un Jacuzi în aer liber, toate acestea devenind cadrul ideal pentru sport, relaxare și răsfăț.
Și pentru că se apropie Valentine’s Day, Ana Hotels Poiana Brașov
vă propune cele 2 pachete Sejur Romantic sau Alege Răsfățul Spa, care reușesc să îmbine perfect o primire VIP, o zi de răsfăț în doi la Spa, o sesiune privată la Jacuzzi sau o cină romantică la restaurantul Altitude, celebru pentru preparatele de fine-dinning semnate Chef Doru Bar și Chef Răzvan Roșu.

“La Ana Hotels Poiana Brașov avem grijă de mediu și pentru cei care sunt environmentally friendly dispunem și de o stație de încărcare pentru vehicule electrice”

Poiana Brașov: Unde dormim?

TELEFERIC GRAND HOTEL

Teleferic Grand Hotel dispune de un total de 127 de camere şi apartamente premium. Dotările au fost gândite astfel încât să vă ofere tot confortul necesar şi să creeze o atmosferă intimă şi armonioasă pe toată perioada petrecută alături de noi.
Mobilierul elegant din lemn masiv, lambriul (folosit la placarea pereţilor), paturile confortabile şi priveliştea montană minunată se împletesc cu dotări moderne pentru a vă putea oferi o experienţă de neuitat, în orice anotimp.
Hotelul combină frumuseţea naturii din Poiana Brașov, cu luxul și eleganţa clasică, pentru a crea o atmosferă specială. Aici veţi avea o vacanţă minunată, unde vă veţi bucura de relaxare și delicii culinare. Aici vă veţi pierde și regăsi, astfel încât timpul dumneavoastră, cel mai preţios lucru, se va transforma în amintiri de neuitat. Fiecare vizită la Teleferic Grand Hotel va deveni o experienţă unică.

  • Teleferic Grand Hotel, Strada Poiana Soarelui 243, Poiana Brasov
  • Tel.: 0368 100 200, rezervari@telefericgrandhotel.ro, telefericgrandhotel.ro

Poiana Brașov: Unde dormim?

HOTEL ESCALADE

Escalade Hotel este situat la o distanță de numai 100 m de telecabină, telegondolă, pârtia de ski și snowboard, patinoar și pârtia de săniuțe.
Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi un număr de 60 de camere. Spațiile de cazare sunt modern amenajate, iar camerele vă oferă o priveliște deosebită asupra pădurilor și munților ce le înconjoară.

  • Hotel Escalade, Str. Poiana Soarelui, Nr. 160, Poiana Brasov,
  • receptie@escalade.ro, tel.: 0268 262 173, 0752 333 645,
  • escalade.ro

Alpin Resort Hotels

ALPIN RESORT HOTEL

Fie că doriți să petreceți un week-end la munte, un sejur in Poiana Brașov sau o vacanță la munte, Hotel Alpin vă pune la dispoziție cele mai moderne unități de cazare în Poiana Brașov. Înconjurat de un peisaj natural, Hotelul Alpin oferă privelişti montane magnifice şi camere amenajate confortabil. Centrul SPA Vitarium îți pune la dispoziție tratamente și pachete medicale special concepute să-ți îmbunătățească starea de sănătate și să-ți redea echilibrul dintre trup si suflet de care ai nevoie. Aici vei găsi alchimia perfectă între: stare de bine, frumusețe, autenticitate și rafinament. Verifică ofertele pe www.hotelalpin.ro.

  • Poiana Brașov, Tel.: +40 268 262 343
  • contact@hotelalpin.ro, Rezervari ON LINE +40733737572, onlinesales@hotelalpin.ro, Rezervari la HOTEL +40721266839, reservation@hotelalpin.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută