Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2021
Eat & Drink Lifestyle

Sfaturi pentru organizarea unui brunch în cerc restrâns

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Sfaturi pentru organizarea unui brunch în cerc restrâns Share Sfaturi pentru organizarea unui brunch în cerc restrâns


Cu toții resimțim presiunea acumulată în ultimul an de pandemie, iar restricțiile impuse de autorități își lasă amprenta asupra stării mintale și chiar și a celei fizice. Lipsa de mișcare, de socializare și de distracție alături de grupuri mari de oameni te poate demoraliza, dar în cercuri sigure și restrânse poți organiza sesiuni de socializare și distracție la fel ca în trecut. Acum, că sezonul cald își intră în drepturi, este momentul perfect pentru organizarea unui brunch între prieteni apropiați. Iată câteva sfaturi pentru a pune la cale o întâlnire care ridică moralul tuturor:

Planifică meniul

Având în vedere situația specială pe care o trăim în prezent, nu poți organiza o petrecere cu mulți invitați, așa că nu va trebui să faci o listă lungă de invitați. Acest lucru îți permite să te concentrezi pe un meniu simplu, dar gustos, cu care să-ți surprinzi prietenii. Servește o placinta cu dovleac savuroasă, deoarece aceasta se potrivește tuturor preferințelor culinare, în special într-o zi călduroasă și însorită. Este recomandat să optezi doar pentru preparate ușoare de tip aperitiv, care sunt ușor de pregătit și servit chiar și la iarbă verde, pe pătură. Poți opta pentru o selecție de brânzeturi, produse de patiserie și băuturi precum celebrele cocktailuri mimosa. Meniul trebuie să urmeze un pattern relaxat, primăvăratic și să conțină preparate pentru toate restricțiile alimentare.

Alege locul

Locul unui brunch între prieteni nu ar trebui să fie greu de ales. Dacă locuiești la casă și ai o curte interioară, aceasta este perfectă pentru a găzdui un brunch de primăvară. Instalează o masă pe care așezi vaze cu flori de sezon și o umbrelă dacă soarele este prea puternic. În această perioadă te poți bucura de soare domol în cea mai mare parte a zilei, așa că profită de căldura directă. Poți organiza acest brunch și pe o pătură în grădină sau chiar în parc, însă nu uita să respecți măsurile de siguranță și legea impusă de autorități. Un brunch între prieteni te poate destinde într-o zi liberă sau când ai mai puțin de muncă și vrei să-i vezi pe cei dragi ție. Oferă-ți aceste momente de răsfăț și începe primăvara cu dreptul.

Include-i pe copii

Dacă ai copii este momentul potrivit să îi incluzi și pe ei în distracția adulților. Brunch-urile au acest element relaxat și simpatic, perfect pentru a fi considerat activitate alături de copii. În special dacă și prietenii tăi au copii, cu toții se pot juca împreună în soare. Alege gustări sănătoase pentru aceștia, jocuri și jucării potrivite pentru munca în echipă. De asemenea, oferă-le posibilitatea să se joace cât mai mult în iarbă, în aer liber, mai ales dacă a trecut o perioadă lungă în care nu au intrat în fiecare zi în contact cu alți copii sau cu prietenii de familie. Dacă ai copii mici, instalează afară și scaunele speciale la masă și include-i în discuțiile voastre, deoarece socializarea le va atrage atenția și își vor dezvolta abilitățile la rândul lor.

Brunch-ul este cea mai bună idee pentru zilele frumoase din această perioadă, dacă vrei să te vezi cu câțiva prieteni apropiați, în cerc restrâns. În special dacă sunteți imunizați, noul normal este gata să înceapă.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută