Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Noaptea Cărților Deschise

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noaptea Cărților Deschise Share Noaptea Cărților Deschise


Iubești cărțile și abia aștepți o ocazie de a da o fugă până la librărie pentru a-ți mai cumpăra două-trei titluri noi apărute. Îți plac albumele de artă, ai deja un raft întreg pe care stau frumos aliniate toate curentele, de la Arta Antică până la Street Art. Ești pasionat de psihologie, literatură germană, franceză, americană, ai absolvit științe politice, marketing sau drept, citești poezii sau beletristică, ești pasionat de rețete de bucătărie sau grădinărit.

Asculți muzică acasă, în mașină, pe stradă, la școală, la serviciu. Nu contrează ce fel de muzică, depinde până la urmă de starea de spirit și de dispoziție. Dar ești dependent de ea. Pe scurt, îți place să citești. Și să asculți muzică. Înseamnă că am o veste bună pentru tine.

La Noaptea Căților Deschise ești invitat să îți faci bagajul de cărți de vacanță la prețuri lejere, de vară. Librăria Humanitas îți înțelege și împărtășește pasiunea pentru cărți și muzică, de aceea ți-a pregătit o seară cu promoții răcoroase la orice carte și orice CD cumpărat. Indiferent ce domeniu de activitate ai sau ce hobby-uri ai, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău, la Noaptea Cărților Deschise, sâmbata, 23 iulie, între orele 19.00 și 24.00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută