Meniu Zile și Nopți

Topaz Boutique Hotel

Comentarii Topaz Boutique Hotel Share Topaz Boutique Hotel

Bucurati-vă de o locatie linistita ,intima, care vă oferă o atentie familiala și discretă. Adaptarea continuă la cerintele dvs. a dat naștere unei noi abordări – Topaz Boutique Hotel .

Serviciile pe care le oferim sunt axate atat pe turismul de business cat si pe cel de leisure, astfel că Topaz Boutique Hotel vă pune la dispozitie doua Sali de Conferinta , o sala de Protocol si 17 camere amenajate intr-un design diferit, de la Camere Business, Camere Rustice, Junior Suite, pana la cele de tip Apartament . Totodata oaspetii nostri isi pot petrece seara linistit savurand din gama larga de preparate culinare internationale, pregătite cu drag și pricepere de maestrii bucatari , la Legends Bistro & Lounge,aflat la parterul Topaz Boutique Hotel.

Situat la doar 5 minute de centrul orasului (10 minute de mers pe jos) si la 7 km de Aeroportul International Cluj-Napoca (12 minute cu masina), in vecinatatea unuia dintre cele mai mari centre comerciale din oras, Iulius Mall, si a altor cateva centre business, The Office, Cluj Business Center, United Business Center,Olimpia Business Center,Cluj City Center , aproape de statia de autobuz care face legatura intre toate zonele orasului, Topaz Boutique Hotel este locatia ideala pentru fiecare client.

Detalii loc

Telefon

0264414021

Orar

L-D: 00:00-23:59

Adresa

Str. Septimiu Albini 10

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută