Cabana Postăvarul

Veniți și stați in varful muntelui, cu noi la Cabana Postăvaru si experimentati o vedere magnifica a muntilor din jur pentru un sejur cu adevărat de neuitat la stațiunea de schi Poiana Brașov.


Există o mulțime de restaurante în Poiana, dar numai restaurantul Cabana Postăvaru ofera zilnic alimente proaspete preparate la munte. De la supe consistente și mâncăruri la grătar, la prăjituri proaspete coapte în fiecare zi, experimentati satisfactia gustarii preparatelor de casa, imbinata cu frumoasele panorame.Dacă sunteți în căutarea unui hotel in Poiana Brasov si doriti o experiență cu adevărat rustica la munte, atunci rezervați cazarea in Poiana cu noi.
Ceea ce ne lipsește în lux, vom compensa cu căldură, oferindu-va o experiență frumoasă la cabana de pe munte și acces instant la pârtiile de schi.Fie ca doriti o experienta intima sau cu un grup de prieteni care doresc să se bucure de pante, vom avea camera pe care o doriti. Avem camere variind de la camere confortabile, cu baie proprie până la suite de 6 persoane cu baie comună.

Vara – Toamna (1 Aprilie – 30 Noiembrie):
Cameră cu 3-6 locuri, cu de baie comuna – 55 lei per persoană
Cameră cu două paturi si baie comună – 120 lei pe noapte
Cameră cu două paturi si baie proprie – 200 lei pe noapte

Iarna (1 Decembrie – 30 Martie)
Cameră cu 3-6 locuri, cu baie comuna – 75 lei per persoană
Cameră cu două paturi si baie comună – 170 lei pe noapte
Cameră cu două paturi si baie proprie – 270 lei pe noapte

Paturi suplimentare cu 75 lei (GRATUIT – paturi de bebelus)
Toate tarifele camerelor includ micul dejun.
PETS FRIENDLY!

Pentru a ajunge la Cabana Postăvaru, pur și simplu luati Gondola și mergeti în jos pe drumul în panta marcat (Drumul ROȘU) timp de câteva minute. Pentru o vedere panoramică magnifică a Brașovului și adiacente Munților Bucegi, puteți lua telecabina de la baza muntelui Postavarul (1799 metri).

  • Adresa: Drumul Roșu, Poiana Brașov
  • Telefon: 0368101036
  • Program: L-D: 08:00-23:00