Red Motor

RED MOTOR se constituie graţie susţinerii şi ideii firmei Moretti Est, condusă de fondatorul ei Moretti Ugo, şi de puternica pasiune pentru sporturile cu motoare ale unor piloţi cotaţi la nivel naţional şi internaţional.


Aici il menţionăm pePaolo Gagliardini, de două ori campion italian şi european la karting, şi pe Andrea Raimondi, de asemenea un experimentat pilot de go-kart.


karting-ul este o activitate sportivă răspândită în întreaga lume, care permite dezvoltarea sensibilităţii şi a capacităţii de a conduce, în funcţie de o mai mare siguranţă rutieră, măsurându-ne puterile printr-o competiţie sănătoasă, aptă să fortifice caractere şi personalităţi prin respectarea regulilor.


Acest sport este răspândit în lumea întreagă şi toţi campionii de formula 1 au fost cartişti de nivel internaţional şi şi-au demonstrat talentele naturale concurând încă din copilărie cu go-kart.


Kartodromul se găseşte în comuna Giroc, în Parcul Industrial Incontro, vis-a-vis de magazinul Metro din Calea Şagului, fiind uşor de găsit în Timişoara şi cu acces lejer de pe arterele rutiere de legătură.

  • Adresa: DN 59, km 8+550
  • Telefon: 0724338401
  • Program: L-D: 08:00-23:00