Iosefin Residence

Iosefin Residence este primul apart-hotel din Timişoara, situat în cartierul Iosefin, una dintre cele mai frumoase zone istorice din Timişoara, la doar 5 minute de centrul oraşului.


Fiind compus doar din apartamente, Iosefin Residence reprezintă un concept nou în domeniul hotelier din România, ce se traduce prin calitate, rafinament şi confort. Clasic şi elegant, apart-hotel Iosefin Residence este locul ideal din Timişoara pentru persoanele care doresc să depăşească rutina unei experienţe tipic hoteliere.


Situat aproape de centrul Timişoarei, Iosefin Residence permite accesul rapid către importante atracţii turistice din Timişoara: Sinagoga din Iosefin, singura sinagogă funcţională din Timişoara, Piaţa Operei, Catedrala Ortodoxă, Piaţa Unirii.


Indiferent dacă doriţi un sejur de relaxare în Timişoara sau un loc confortabil şi elegant în care să vă incheiaţi afacerile, Iosefin Residence vă pune la dispoziţie 25 de apartamente atent decorate şi utilate, care, alături de serviciul impecabil oferit de personal reprezintă premiza unei experienţe de excepţie.


Designul apartamentelor a fost special conceput pentru a crea o atmosferă specifică istoriei locaţiei. Fiecare element de decor a fost ales cu o deosebită atenţie la detalii, mobila din lemn masiv de molid, parchetul de lemn, gresia, ferestrele din bronz, toate sunt realizate în stil antichizat pentru a reda ambianţa istorică.


Iosefin Residence a preluat numele zonei în care este situat, ca simbol al clădirilor istorice din cartierul Iosefin, numit iniţial Maierele Vechi.


Acesta a fost proiectat iniţial ca un sat de colonişti germani, pe de-o parte şi de alta a Canalului Bega, având case cu grădini luxuriante, folosite de burghezii din Cetate drept refugii.


Din 1773, după a doua sa vizită în Banat, împaratul Iosif al II-lea de Habsburg a acceptat ca acest cartier să îi poarte numele.

  • Adresa: Str. Mocsonyi 8, Piaţa Sinaia
  • Telefon: 035611322425 0757555444
  • Program: L-V: 08:00-19:00 S: 09:00-13:00