Euro Mini Storage România

Introdus de investitori canadieni acum 7 ani, Euro Mini Storage este prima manifestare a conceptului de depozit cu autoservire din România. Cu o investiţie de 8 milioane de euro, grupul canadian a reuşit să construiască un depozit cu o suprafaţă de 7500m2, pe trei niveluri şi cu o capacitate de peste 1000 de unităţi de depozitare. Dotările spaţiului de depozitare sunt în conformitate cu standardele internaţionale; Euro Mini Storage beneficiză de parteneriate cu Bearbox şi Intellio, provideri de opţiuni de securitate la nivel mondial. Grupul fondator are peste 50 de ani de experienţă în afaceri de acest tip în Europa Centrală şi de Est, depozitarea cu auto-servire fiind un concept dovedit în jurul lumii de care este tot timpul nevoie.


Euro Mini Storage oferă o varietate de unităţi de depozitare, cu diferite grade de accesibilitate, atât persoanelor juridice cât şi celor fizice. Pentru cei ce sunt în proces de renovare sau care pleacă din localitate/ţară pentru o vreme, există opţiunea de a depozita mobilă, automobile sau alte bunuri personale pentru cât timp este nevoie.


Companiile cu activitate sezonieră se pot bucura acum că au opţiunea să închirieze spaţiu în perioadele de rulaj intens, fără a mai avea nevoie de parteneriate cu depozite mari plătite tot anul. În simbioză cu opţiunea de găzduire a sediului social sau al punctului de lucru la locaţie, firmele îşi pot păstra stocul excesiv sau echipamentele nefolosite într-o boxă, transformând Euro Mini Storage într- un adevărat partener.


Pe lângă flexibilitatea rezultată din orele de acces generoase la boxe (de la 7 am până la 11 pm) un alt beneficiu pentru oricare client constă în siguranţa oferită. Depozitul are în dotare supraveghere video şi pază 24/7, sistem de detectie a incendiului şi alarmă individuală la boxă. Fiecare client poate intra oricând în cadrul orelor de acces cu cardul de acces personal şi îşi poate accesa unitatea de depozitare încuiată cu lacăt, iar cheia ramâne exclusiv în posesia clientului.

  • Adresa: Bulevardul Theodor Pallady 42J, București
  • Telefon: 0311001888
  • Program: L-V: 09:00-19:00 J: 09:00-21:00 S: 10:00-16:00