Meniu Zile și Nopți

Air Global

Comentarii Air Global Share Air Global

Agenţia de turism Air Global a fost înfiinţată în anul 2004, având numar de înmatriculare la Registrul Comerţului  J 08/712/2013 şi codul de înregistrare fiscală 31590130, sub denumirea de S.C AHA TRAVEL S.R.L..

Agenţia a fost primul tour operator din România pe destinaţia Croaţia. În prezent, agenţia şi-a mărit portofoliul destinaţiilor pentru care are pachete proprii. 

S-a afirmat în domeniul turismului printr-un portofoliu bogat de clienţi, atât turişti, persoane fizice, cât şi companii renumite. Turistul este asigurat pentru rambursarea cheltuielilor de repatriere şi / sau a sumelor achitate de acesta, în cazul  insolvabilităţii sau falimentului agenţiei de turism, la societatea de asigurare Gerroma (Seria lF-i Nr. 1907 / 15-O5-2O13) din localitatea Bucureşti, tel. 021. 321.74.28 , fax  021320.20.16.
           

În paleta de servicii oferite de societate se regăsesc activităţi precum: 
TICKETING: Sistemele de rezervări folosite, permit oferirea unor servicii rapide, eficiente şi de încredere de emitere bilete de avion.

TURISM INTERN: Agenţia gestionează un număr impresionant de contracte cu hoteluri în toate oraşele din ţară şi hoteluri de pe litoral şi montane cu tarife avantajoase.

TURISM EXTERN: Agenţia oferă pachete turistice cu avionul, cursă de linie sau charter, precum şi autocarul, atât pentru grupuri, cât şi individual pe destinaţii precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Croaţia, Spania, Malta, Austria, Italia, Franţa, destinaţii exotice, sejururi pe litoralul european, vacanţe în Europa, Asia, America şi Africa.

TURISM DE AFACERIAgenţia s-a implicat în organizarea de evenimente bussines: congrese, conferinţe, cocktailuri, aniversări de firmă, lansări de produse, în marile oraşe ale ţării.

ASIGURARI DE CĂLĂTORIE: Agenţia colaborează cu societăţi de asigurări, precum: Gerroma şi Mondial Assistance.

Detalii loc

Telefon

0368409090

Orar

L-V: 08:00-18:00

Adresa

Str. Gheorghe Baritiu nr. 4

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută