Bike44

Bazele shop-ului Bike44 au fost puse de Andrei Coman, ciclist înveterat, care cunoaște îndeaproape lipsurile pieței românești în materie de ciclism, dar și problemele care până acum nu-și găseau rezolvare în această zonă a țării.  Bike44 nu este însă un simplu magazin și atât. Conceptul merge mult mai departe, oferind clienților sfaturi prețioase, oferirea de soluții practice de rezolvare a problemelor tehnice întâlnite de cicliști, consiliere profesionistă atunci când vine vorba de alegerea vehiculului potrivit, service pentru cicliști, zona de magazin, desigur, dar și un spațiu destinat socializării, și anume zona de cafenea, Bike44 fiind un cadru relaxant de petrecere a timpului liber în compania celorlalți cicliști din zonă, în fața unei cafele energizante!


“Bike44 își propune să devină un partener de cursă lungă pentru toți cicliștii din Transilvania, drept pentru care se angajează să se implice în permanență în dezvoltarea paletei de servicii și a calității acestora, impunând, astfel, noi standarde de calitate pe piața autohtonă.”


Andrei Coman, manager Bike44
DESPRE MAGAZIN 


Experții din echipa Bike44 sunt ei înșiși mari amatori de ciclism, dar au și un vast bagaj de cunoștințe legate de cele mai noi invenții sau trenduri în domeniu. În plus, echipa e completată de cel mai dedicat și mai meticulos mecanic, astfel că orice problemă tehnică își va găsi rezolvarea la Bike44. 


SERVICE BIKE44


Service-ul realizat la Bike44 se operează cu unelte ultra-performante, fabricate de Park Tool (SUA), iar piesele de schimb și accesoriile sunt originale și sunt importate din Germania. În materie de biciclete, Bike44 a stabilit un parteneriat de lungă durată cu Wilier, un producător de biciclete italian, cu peste 100 de ani de experiență în acest domeniu.

  • Adresa: Salcâmului 37
  • Telefon: 0733 566 535
  • Program: L-V: 10:00-19:00 S: 10:00-16:00